La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

GOLF PÚBLIC

PITCH & PUTT

TARADELL

Ctra. de Taradell a Balenyà km 1

08552 Taradell

Telf. : 93 812 66 78

Mòbil : 678 406 404

golfpublictaradell@yahoo.es

pitchandputttaradell@yahoo.es

Galeria d'Imatges

GOLF PÚBLIC

PITCH & PUTT

TARADELL

Ctra. de Taradell a Balenyà km 1

08552 Taradell

Telf. : 938 126 678

Mòbil : 678 406 404

Facebook

golfpublictaradell@yahoo.es

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORAT 1, PAR 3, 73 METRES, HCP 10

El tee està en una zona més elevada que el green. Per entrar al green tenim un bunker al davant i un a l’ esquerra del green. Tot el forat està borejat per un fora de límits a la banda esquerra i per darrera de green, encara que no entren gaire en joc. Per la banda dreta del carrer tenim un obstacle d’ aigua lateral. Com tots els greens del camp, ens trobem amb un green molt gran, amb suaus caigudes que dificulten el poder tirar un putt recte. 

FORAT 2, PAR 3, 80 METRES, HCP 1

Un dels forats més dificils del camp, sobretot per l’ ubicació del green dins el recorregut. El carrer té un desnivell de dreta a esquerra dificultant l’ arribada al green. La sortida també està situada en una zona més elevada que el green. El green no està protegit per bunkers, però a 4 metres del darrera del green hi ha un fora de límits que ens fa ser molt prudents a l’ hora d’ atacar la bandera. Per la banda dreta de l’ entrada del green hi ha un desnivell que, en el suposit de botar la bola en aquest punt, posiblement surti la bola fora de límits. El green és un dels dos greens més petits que hi ha al recorregut. És molt noble amb una petita inclinació de dreta a esquerra.  

FORAT 3, PAR 3, 86 METRES, HCP 7

Aquest forat té tres bunkers en el seu recorregut,tots a la dreta, i el més gran just a tocar la dreta del green. Només té un fora de límits a la dreta però que no entra gaire en joc. El green és força pla, encara que té un petit desnivell cap a l’ entrada del green.

FORAT 4, PAR 3, 81 METRES, HCP 8

Forat amb dos bunkers que dificulten l’ entrada a green i rodejat tot el forat de fora de límits, encara que no entren gaire en joc. El green es força gran i pla. Pot dificultar l’ elecció del pal de sortida en funció de la posició de bandera.

FORAT 5, PAR 3,57 METRES, HCP 16

Forat sense gaire dificultat, encara que per davant del green te 2 bunkers i un tercer a l’ esquerra de green. Passat el green té un fora de límits però no entra gaire en joc. El green es força pla, encara que té un petit desnivell cap a l’ entrada del green.

FORAT 6 , PAR 3, 54 METRES, HCP 5

Ens trobem amb un forat força complicat, no per la seva llargada sino per la dificultat de tenir l’ obstacle d’ aigua just al costat del tee de sortida. Passat el green també ens trobem dos bunkers que ens fan ajustar molt bé l’ elecció del pal. El green  també es força pla, encara que té un petit desnivell cap a l’ entrada del green.

FORAT 7, PAR 3, 81 METRES, HCP 4

Sortida situada entre arbres, amb un fora de límits a tota la banda dreta i un green protegit per dos bunkers a la part mig-dreta abans d’ arribar al green. La banda esquerra del forat també té fora de límits, encara que no entra gaire en joc. El green té suaus caigudes que dificulten el poder tirar un putt recte. 

FORAT 8, PAR 3, 65 METRES, HCP 17

Dels forats més fàcils del camp amb poca complicació. A destacar l’ obstacle frontal que hi ha darrera del forat. No té cap bunker al voltant del green i si que el green es força més petit que els que podem trobar a la major part del recorregut.

FORAT 9, PAR 3, 72 METRES, HCP 13

La sortida també està situada entre arbres, fent exigent la direcció cap al green. Al recorregut del forat ens trobem dos bunkers per davant de la sortida i tres al voltant del green. Tenim un fora de límits per la banda dreta però no entra gaire en joc. El green és força gran i pla amb un petit desnivell de final a principi de green. Pot dificultar l’ elecció del pal de sortida en funció de la posició de bandera.

FORAT 10, PAR 3, 86 METRES, HCP 6

Tornem a utilitzar el mateix green del forat 1, encara que ara tenim uns metres més de distancia que ens faran variar l’ elecció del pal. El tee està en una zona més elevada que el green. Per entrar al green tenim un bunker al davant i un a l’ esquerra del green. Tot el forat està borejat per un fora de límits a la banda esquerra i per darrera de green, encara que no entren gaire en joc. Per la banda dreta del carrer tenim un obstacle d’ aigua lateral. Com tots els greens del camp, ens trobem amb un green molt gran, amb suaus caigudes que dificulten el poder tirar un putt recte. 

FORAT 11, PAR 3, 73 METRES, HCP 2

Tornem a jugar el mateix green del forat 2, encara que ara la sortida es troba més a l’ esquerra que la sortida del forat 2, ajudant a tenir una millor entrada. Tot i així, considerem que continua tenint força dificultat per aconseguir deixar la bola a green. El carrer té un desnivell de dreta a esquerra dificultant l’ arribada al green. La sortida també està situada en una zona més elevada que el green. El green no està protegit per bunkers, però a 4 metres del darrera del green hi ha un fora de limits que ens fa ser molt prudents a l’ hora d’ atacar la bandera. Per la banda dreta de l’ entrada del green hi ha un desnivell que, en el suposit de botar la bola en aquest punt, posiblement surti la bola fora de límits. El green és un dels dos greens més petits que hi ha al recorregut. És molt noble amb una petita inclinació de dreta a esquerra.

FORAT 12, PAR 3, 54 METRES, HCP 11

Tornem a jugar el mateix green que el forat 3 però des d’ una distancia molt més reduïda. Al lloc de sortida intervenen molt més els bunkers. Aquest forat té tres bunkers en el seu recorregut,tots a la dreta, i el més gran just a tocar la dreta del green. Només té un fora de límits a la dreta però que no entra gaire en joc. El green es força pla, encara que té un petit desnivell cap a l’ entrada del green.

FORAT 13, PAR 3, 59 METRES, HCP 9

Tornem a jugar el mateix green que el forat 4 però des d’ una distancia molt més reduïda. Al lloc de sortida intervenen 3 bunkers, dos entre el tee de sortida i el green i un altre a la dreta del green. Tot el forat està rodejat de fora de límits, encara que no entren gaire en joc. El green es força gran i pla.

FORAT 14, PAR3, 71 METRES, HCP 15

Tornem a utilitzar el mateix green del forat 5, encara que ara tenim uns metres més de distancia que ens faran variar l’ elecció del pal. El tee està en una zona més elevada que el green. Un forat sense gaire dificultat, encara que per davant del green té 2 bunkers i un tercer a l’ esquerra de green. Passat el green tenim un fora de límits però no entra gaire en joc. El green es força pla, encara que té un petit desnivell cap a l’ entrada del green.

FORAT 15, PAR 3, 60 METRES, HCP 18

Tornem a jugar el mateix green del forat 6, encara que ara la sortida es troba més a la dreta que la sortida del forat 6, ajudant a tenir una millor entrada. Ens trobem amb un forat força més fàcil, tan per la seva llargada com per la dificultat per tenir l’ obstacle d’ aigua a l’ esquerra del green. A la part dreta del green també ens trobem dos bunkers que ens fan ajustar molt bé l’ elecció del pal. El green també és força pla, encara que té un petit desnivell de dreta a esquerra.

FORAT 16, PAR 3, 115 METRES, HCP 3

Tornem a utilitzar el mateix green del forat 7, encara que ara tenim força més distancia al green i la localització del tee de sortida es totalment diferent. És el forat més llarg del recorregut, amb un fora de límits a tota la banda esquerra fins arribar al green, amb un obstacle d’ aigua lateral a tota la banda esquerra del green i amb un fora de límits a tota la banda dreta, encara que no entra gaire en joc. A part d’ aixó, també tenim el green protegit per dos bunkers a la part mig-dreta abans d’ arribar al green. El green té suaus caigudes que dificulten el poder tirar un putt recte.

FORAT 17, PAR 3, 83 METRES, HCP 14

Tornem a utilitzar el mateix green del forat 8, encara que ara tenim uns 20 metres més fins al green. És un dels forats més fàcils del camp amb poca complicació. A destacar l’ obstacle frontal que hi ha darrera del forat. No té cap bunker al voltant del green i si que el green és força més petit que els que podem trobar a la major part del recorregut.

FORAT 18, PAR 3, 49 METRES, HCP 12

Tornem a jugar el mateix green que el forat 9 però des d’ una distancia molt més reduïda. És el forat més curt del recorregut, encara que no per aquest motiu és el més fácil. Des del tee de sortida intervenen 3 bunkers, un just al davant del green i uns altres dos a dreta i esquerra del green. Tenim un fora de límits per la banda dreta però que no entra gaire en joc. El green és força gran i pla amb un petit desnivell d’ esquerra a dreta.